Menu Sluiten

Verslag voorjaarscompetitie 2024 jeugd

Door Gert Willemse

De voorjaarscompetitie 2024 zit er voor de gecombineerde teams van Taflan en Revanche weer op en de 4 teams hebben het weer goed gedaan. Elk team heeft zich gehandhaafd en eindigden ze in het najaar van 2023 nog in de achterhoede , nu werden ze allen een stevige middenmotor en het 4e team werd zelfs vice- kampioen!!.

Bij het 1e team verdient Joep wel een pluim. Een dag was ie niet zo wakker, en scoorde maar 50% . De overige 9 dagen scoorde hij 100%, en dat is een zeer goede prestatie. Wik en Dion met minder trainingsuren bleven daarbij wat achter maar waren prima secundanten met zo’n 40%. Het team werd keurig 3e.

Stan, Tyge en Tijn wisten een stijgende lijn aan te houden en finishten uiteindelijk als 4e. Stan was hierbij de kartrekker, Tyge een uitstekende volger en Tijn had wat moeite om het bij te benen, maar zijn benen zijn nog wat jong, dus dat komt helemaal goed.

Het 3e team werd keurig 4e .

Siss, Mathijs,Nienke en Wout deden niet veel voor elkaar onder. Ieder scoorde zo rond de 50%.

Bruce, Milan, Daan en Emile eindigden als team 4 als 2e met 18 punten achter de duidelijke nr. 1 Ede , maar wel met een straatlengte voorsprong van 27 punten op nr. 3. Goed gedaan boys.!!!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws