Menu Sluiten

Jan Janssen 25 jaar lid!

Jan Janssen is op de Algemene ledenvergadering van 21 maart 2024 in het zonnetje gezet ter ere van zijn 25-jarig lidmaatschap van TTV Revanche. Hij kreeg de welbekende spiegel en een bosje bloemen overhandigd.

Jan kwam in aanraking met TTV Revanche via zijn collega wiskunde leraar op het Mondriaan College in Oss: Frans van der Linden. Frans speelde competitie bij Revanche en Jan speelde competitie bij ATC Afferden. In juni 1999 is Jan lid geworden van Revanche, nadat zijn team in Afferden uit elkaar viel, door het vaderschap van zijn teamgenoot. Hij besloot daarom om competitie te gaan spelen bij Revanche. Later is Jan weer competitie gaan spelen bij zijn ’thuisvereniging’ ATC Afferden. Jan bleef echter wel altijd lid van Revanche en is een vaste deelnemer van de clubkampioenschappen. Daar is hij vaak te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken, waardoor Jan meestal als laatst geplaatste met de A-poule mee moet doen en eigenlijk nooit kans heeft om de kruisfinales te halen. Maar daar is Jan altijd oké mee, de gezelligheid staat voorop bij Jan. Jan is altijd rustig en goedgemutst en is daarom een graag gezien lid binnen de club.

Jan kun je met recht een fanatieke tafeltennisser noemen. Naast de NTTB-competitie bij ATC Afferden, speelt hij sinds 2017 bij Revanche ook BBTF-competitie (Bossche Bedrijfs Tafeltennis Federatie). Jan is ook een fervent deelnemer van toernooien in de regio. Op de vrije speelavond van Revanche zien we Jan niet zo vaak, omdat hij naar eigen zeggen op die avond niet gemist kan worden bij het ‘kleinere’ ATC Afferden.

Geplaatst in Bestuurszaken, Nieuws