Historie

Tafeltennisvereniging “Revanche” (in het kort: T.T.V. Revanche) uit Schaijk is opgericht op 15 maart 1983 door Johannes Janssen, Antonius Willems en Jan Princen. Revanche was het resultaat van de derde oprichting op rij. Hoewel de andere twee verenigingen geen lang leven was beschoren, bleek Revanche een blijvertje.

Al sinds 1990 zit tafeltennisvereniging Revanche in het gebouw De Piramide. Daarvoor heeft T.T.V. Revanche enkele jaren in het oude dorpshuis gespeeld en tijdens de verbouwing van het oude dorphuis vond Revanche haar heil in het winkelpand van de familie Boeijen.

In 2008 vierde Revanche haar 25-jarig jubileum met een demonstratie van internationale toppers als Danny Heister en Jonah Kanh, een receptie en een feestavond voor leden en oud-leden.

Revanche organiseert jaarlijks de Open Schaijkse Kampioenschappen in de sporthal de Eeght. In 2022 staat al de 39e editie op de planning.