Menu Sluiten

Witschutbeker 2024 – thuiswedstrijd

Het einde van de competitie is in zicht en dat betekent dat de organisatie van de Wiltschutbeker 2024 is begonnen met de voorbereidingen.
In de laatste editie deden er 70 teams mee aan het toernooi en het zou natuurlijk fantastisch zijn als we minimaal evenveel en hopelijk meer teams kunnen inschrijven. Zegt het voort en deel deze informatie zo veel mogelijk. Hoe meer mensen er mee doen des te leuker het toernooi wordt.
De inschrijving is vanaf vandaag geopend, net als bij voorgaande edities kan dit via de website www.wiltschut.nl. De inschrijving is geopend tot en met 28 april om vervolgens in de week van 6 mei te starten met de poule-fase van het toernooi waarna we doorgaan richting de knock-out fase. De finale staat gepland voor 5 juli 2024.
Net als voorgaande edities wordt het toernooi is ingedeeld aan de hand van licenties welke verbonden zijn aan de competitieklasse waarin iemand uitkomt en het winstpercentage (als spelers een ongewoon hoge licentie hebben voor de klasse waarin ze spelen dan behoudt de organisatie zich het recht voor de licentie aan te passen). Win je twintig procent of minder van de partijen in de competitie dan krijg je een lagere licentie, win je tachtig procent of meer dan krijg je een hogere licentie. Zoals gebruikelijk worden de licenties automatisch berekend naar aanleiding van je percentage in de competitie. Denk eraan, de competitie is nog niet afgelopen dus de licentie die na 7 mei op de website staat vermeld is de geldende licentie!
Spelers die niet tot uw vereniging behoren of spelers die geen competitie hebben gespeeld (maar wel lid zijn van een verenging uit de regio Gelre) kunnen alleen maar telefonisch of per mail (beker@wiltschut.nl) worden opgegeven bij de organisatie. Als de indeling rond is, kunnen spelers alleen nog maar telefonisch of per mail worden toegevoegd aan de teams, pas na terugmelding vanuit de organisatie is een speler ook gerechtigd om te spelen.
Bij het opgeven waar mogelijk meerdere mogelijkheden als thuisspeelavond opgeven, geef vervolgens bij ‘Opmerkingen’ de voorkeursavond aan.
Geef tevens bij ‘Opmerkingen’ aan op welke avonden het team eventueel verhinderd is. De organisatie zal hier waar mogelijk rekening mee houden. Het is in principe niet mogelijk wedstrijden uit de vervolgrondes te verzetten, voor specifieke gevallen zullen we per geval bekijken of er een uitzondering kan worden gemaakt.
Heb je als verenging interesse om vervolgrondes op jullie locatie te laten spelen laat dit dan weten aan ons, dit kan in het veld opmerkingen maar ook middels een mail naar beker@wiltschut.nl. Er mogen geen kosten voor het gebruik van de zaal in rekening worden gebracht bij de organisatie, daar staat tegenover dat de omzet welke die avond gedraaid wordt voor de vereniging is. Vandaar dat ook voorrang zal worden gegeven aan een verenging met een eigen kantine.
Voor meer informatie over het toernooi en de geldende reglementen verwijzen wij je graag door naar de website van de Wiltschut www.wiltschut.nl.
We hopen jullie allemaal te zien strijden om de befaamde Wiltschutbeker! Laten we er met zijn allen een mooie editie van maken! Wie wordt de opvolger van Treffers 1?

Op vrijdag 10 en 17 mei zal “De Piramide” plaats bieden aan een ronde uit de groepsfase van de Wilschutbeker. De overige poulewedstrijden en eventuele vervolgrondes zullen bij andere verenigingen worden gespeeld.

Datum

10 mei 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

De Piramide
Bossestraat 6a, Schaijk

Contact

De Piramide
Bossestraat 6a
5374 HT Schaijk

Tel: 06-29221496
(voorz. Daan Jans)
info@ttvrevanche.nl

Sponsoren

Game11
Telefoon: 030-699 44 02
www.game11.nl
MKB Schaijk-Reek
www.mkbschaijkreek.nl
SponsorKliks
Sponsor jouw sponsordoel gratis!

Recente berichten

Categorieën