Menu Sluiten

Verslag voorjaarscompetitie 2023 jeugd

De combinatieteams van Revanche en Taflan hebben het in de competitie uitstekend gedaan.
Team 1 [Marco, Joep, Dion en Wik] hadden na 2 achtereenvolgende promoties het wel even moeilijk maar al gauw konden ze goed mee en werden ze zeer verdienstelijk 5e. Jammer genoeg gaat het grote talent Marco zijn geluk elders beproeven, maar  ook zonder hem zal dit team ervoor gaan.
Bij team 2 [Stan, Tijn, Nienke, Siss] stonden na 7 wedstrijden de champagneglazen al klaar maar toen kwam helaas de klad erin waardoor ze net geen kampioen werden, maar 2e. In dit veld tussen 16-17 jarigen is dat ook een heel goede prestatie.
Team 3 [Tyge,Mathijs, Bruce en Daan] stond op papier al voor een zware opgave, en dat bleek ook. Desalniettemin  vochten ze als leeuwen en werden ze uiteindelijk 5e. Onze debutant Daan kon helaas geen potje winnen ,maar de tegenstanders hadden hun handen vol aan hem, waardoor hij ook een gamepje kon meepakken. Heel goed gedaan!
Dank uiteraard voor de vele begeleiders, coaches en toeschouwers , die hun team hebben bijgestaan, getroost en toegejuicht hebben!!! Die steun is voor iedereen onontbeerlijk!

Geschreven door: Gert Willemse

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws